Nogomet

Sloboda bolja od Čelika na Bilinom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PRIJATELJSKA UTAKMICA NA BILINOM POLJU U ZENICI. NK ČELIK – FK SLOBODA 0:1 – U prvenstvenoj pauzi, zbog reprezentativnih obaveza, danas je u Zenici, na stadionu Bilino polje, odigrana prijateljska utakmica između domaćeg Čelika i tuzlanske Slobode. 

Nogometaši Slobode završili su još jedne mini pripreme u Međugorju, a danas su u povratku za Tuzlu odigrali ovu prijateljsku utakmicu se Čelikom u Zenici.  Utakmica je bila zatvorenog tipa bez prisustva gledalaca. Završena je pobjedom Tuzlaka od 1:0. Gol je postigao Mehidić u 85.minuti. Glavni sudija bio je Muamer Bureković iz Zenice. 

Treneri Boris Pavić (Čelik) i Husref Musemić (Sloboda) pružili su priliku svim svojim igračima da nastupe u ovom prijateljskom susretu.
Čelik je započeo utakmicu u sljedećem sastavu:
Adilović, Hećo, Jusić, Kojić, Anel Dedić, Karić, Zec, Kavazović, Popović, Alen Dedić, Selimović. (Trener Boris Pavić). Još su nastupili: Kazazić, Pezer, Pejić, Simić, Alispahić, Sikira, Huseinspahić, Bukvić (golman), Grahovac, Yunus Gülnar…

E.Imamović za Zenicablog

Više na

Posted by Zenicablog on 28. Mart 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno