Zenica

Sljedeća sedmica u agenciji ZEDA u znaku edukacija, radionica i kurseva IT akademije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sljedeća sedmica u agenciji ZEDA u znaku edukacija, radionica i kurseva IT akademije – Brojnim uspješno realizovanim aktivnostima Zenička razvojna agencija ZEDA okončala je 2018. godinu, a brojnim događajima, edukacijama, seminarima, sajmovima, radionicama, projektnim aktivnostima ušla je u 2019. godinu.

Već sljedeću sedmicu obilježit će 3 značajne aktivnosti:

  1. Google alatiradionica namijenjena MSP – Google alati predstavljaju set besplatnih online alata koje je razvio Google, a koji mogu značajno unaprijediti produktivnost i međusobnu saradnju u svakodnevnom poslovanju MSP.
  2. AutoCAD-akurs je namijenjen svima koji su zainteresovani da nauče tehnike računarskog crtanja, te da po završetku kursa budu sposobni samostalno konstruisati i nacrtati crteže srednje složenosti slijedeći pravila tehničkog crtanja.

Kroz navedeni kurs polaznici će se upoznati s osnovama AutoCAD programskog interfejsa, savladati najvažniji set komandi za crtanje i modifikaciju geometrije, naučiti raditi sa slojevima i različitim tipovima linija, kotirati i pravilno rasporediti ortogonalne projekcije, te štampati svoje crteže u formi koja odgovara adekvatnoj pripremi za proizvodnju.

  1. ZeForge Academy – Frontend napredni modul iz oblasti web programiranja koju provodi vrijedna ekipa iz ZeForge Community-a.

Pozivamo sve one koji do sada nisu imali priliku učestovati na nekom od naših događaja, da nas prate putem naše oficijelne stranice www.zeda.ba, putem Facebook stranice ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ i da budu dio naše priče već na sljedećem događaju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno