Nogomet

Sličice su uvijek u modi

Od ponedjeljka album i sličice Premijer lige
Od ponedjeljka album i sličice Premijer lige
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sličice su uvijek u modi – Od danas na kioscima širom Federacije Bosne i Hercegovine, a dan kasnije i u Republici Srpskoj svi navijači, ljubitelji fudbala i kolekcionari, moći će skupljati sličice igrača koje nastupaju u BH Telecom Premijer ligi.

Puštanje u prodaju albuma sa sličicama igrača iz domaće lige ima za cilj da promoviše bosanskohercegovački fudbal i afirmiše domaće fudbalere.

Album sadrži sličice fudbalera iz svih 16 klubova, uz klupska obilježja i timske fotografije, kao i sedam premium sličica (grb lige sastavljen od 4 sličice, grb saveza, pehar i sponzorsku zlatnu sličicu BH Telecoma).

Ovaj projekat popularizacije i brendiranje Premijer lige BiH podržao je Nogometni savez BiH i glavni sponzor lige BH Telecom.

Svi koji pošalju 359 poleđina sličica sa brojevima na adresu Mula Mustafe Bašeskije 6/2, 71 000 Sarajevo, mogu učestvovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade poput: putovanja za dvije osobe na utakmicu Belgija- Bosna i Hercegovina, 5 x poklon bon u iznosu od 100 KM u BB Sportu, 5 x Nike štitnik, 5 x Nike ruksak, 5 x Nike lopta, 5 x U.S. Polo majica.

Zvijezde Sarajeva, Željezničara, Veleža, Čelika, Slobode, Borca, Širokog Brijega, Zrinjskog i ostalih naših klubova pored mjesta u albumu dospjet će i na školske sveske, ormariće i namještaj u dječijim sobama svojih fanova.

Album Premijer lige košta dvije KM, a paketić sa pet sličica 0.75 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno