Nogomet

Slaviša Božičić stigao u Zenicu, uskoro ugovor s NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Srbijanski stručnjak Slaviša Božičić (53) stigao je u Zenicu te bi uskoro trebao potpisati i ugovor s Nogometnim klubom Čelik, koji se u ponedjeljak navečer razišao s hrvatskim trenerom Markom Babićem.

– Božičić je stigao, trenutno je na sastanku s klupskim čelnicima i danas bi trebao voditi i trening prvog tima. Njegovo zvanično predstavljanje palnirali smo za petak (4. oktobra), na pres-konferenciji pred utakmicu sa Širokim Brijegom, koju igramo na Bilinom polju – najavio je generalni sekretar Čelika Ismar Huskić.

Božičić je bh. nogometnoj javnosti poznat kao trener Modriče, s kojom je bio i prvak, a vodio je i banjalučki Borac i federalnog ligaša kakanjski Rudar.

Posljednji je angažman imao u srbijanskom superligašu Radniku iz Surdulice, koji je preuzeo ovog ljeta, ali s kojim se rastao 19. augusta, nakon samo pet kola u kojima je taj tim pod njegovim vodstvom zabilježio četiri poraza i jedan trijumf.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno