Biznis

Skupština Udruženja privrednika Grada Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 14.06.2024. godine je održana VII izvještajno-izborna Skupština Udruženja privrednika Grada Zenica na kojoj su prisustvovali članovi Udruženja te predstavnici Zeničke razvojne agencije ZEDA i Zeničko privrednog sajma ZEPS 2024.

Potvrđen je nastavak opredjeljenosti Udruženja u intezivnom zalaganju za unapređenje poslovne klime u Gradu Zenica kroz saradnju sa nadležnim insttucijama Grada i Ze-Do kantona te partnerskim udruženjima.

Na održanoj Skupštini su predstavljeni izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Udruženja u predhodnom periodu kao i plan i program aktivnosti za naredni period te je izabrano novo rukovodstvo.

Članovi Skupštine su izrazili zadovoljstvo radom Udruženja i pružili punu podršku radu Predsjednika udruženja u narednom periodu.

Udruženje privrednika Grada Zenica se zahvaljuje svim članovima na učešću u aktivnostima i poziva ostale privrednike da se pridruže kako bi zajedno radili na unapređenju poslovnog ambijenta Grada Zenica i šire.”

Enes Karić, predsjednik Udruženja



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno