Ljudi

Skijaš Alen Bičakčić potvrdio ulazak u juniorsku reprezentaciju BiH

Nakon manifestacije dodjele nagrada za najboljeg sportistu grada Zenice na kojoj je mladi skijaš Alen Bičakčić, član Ski kluba “Ze-2010”, dobio priznanje “Sportska nada”, Alen nastavlja sa sportskim uspjesima. Protekli vikend je održano Državno prvenstvo BiH na Bjelašnici u disciplinama: veleslalom 16.3. i slalom 17.3. u kategoriji U16-dječaci do 16 godina.
Prvenstvo koje je okupilo 150 takmičara organizirano je pod okriljem Skijaškog saveza BiH. U vrlo jakoj konkurenciji, Bičakčić se oba dana vikenda izborio za podij osvojivši dva 3. mjesta.  Dobrim plasmanima u protekloj sezoni koja je pri kraju, Alen je već sakupio dovoljan broj bodova koji ga kvalificira za juniorsku reprezentaciju BiH. Očekujemo da će nas u sezoni koja tek dolazi dostojno predstavljati na međunarodnim takmičenjima, a nadamo se i većoj podršci lokalne zajednice. Želimo mu puno uspjeha u budućem radu.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem