Ostali sportovi

ŠK Napredak Zenica: Hvala gradonačelniku Kasumoviću na pomoći

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šahovski klub „Napredak“ Zenica egzistira već dvadeset i šest godina, te je od svog osnutka postigao velike i zapažene rezultate, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. U prethodnom razdoblju klub je realizirao velike projekte, od organiziranja međunarodnih turnira, renoviranja prostorija kluba, promoviranja monografije kao kapitalnog djela u BiH šahu, odlazaka na ligaška natjecanja i realiziranja škole šaha kao trajne kategorije. Klub je prošle godine osvojio I. mjesto na Premijer ligi BiH u šahu za žene, a ove godine se plasirao u najviši rang natjecanja i sa seniorskom ekipom, što klub svrstava u rijetke, ako ne i jedini klub u našem gradu sa dva kolektiva u Premijer ligi BiH.

Premijer liga BiH u šahu za žene se ove godine odigrava od 10.09.2022. godine do 18.09.2022. godine u Neumu, a cilj kluba je ponovno osvajanje iste i odlazak na Europski klupski kup, koji se ove godine odigrava u Mayrhofenu-Austrija u mjesecu listopadu.

Ovom prigodom Uprava kluba izražava veliku zahvalnost našem Gradonačelniku gosp. Fuadu Kasumoviću na materijalnoj pomoći, koja i ove godine, kao i prethodne nije izostala uz obećanje da će ŠK „Napredak“ Zenica nastaviti sa uspješnim rezultatima i prezentacijom Grada u najljepšem svjetlu.

Zenica, 07.09.2022. godine                                                      

 UPRAVA  ŠK “NAPREDAK” ZENICA

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno