Politika

Sjednica Povjereništva AM SDA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana je 3. redovna sjednica Povjereništva AM SDA Zenica. Sjednici je prisustvovao predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić koji je članove Povjereništva upoznao sa aktivnostima OO SDA Zenica, kao što su Strategija rada i djelovanja OO SDA Zenica i Reevidencija članstva. Predsjednik Šišić je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je u stranci sve više mladih kvalitetnih ljudi koji vjeruju u ideju Stranke demokratske akcije.
U proteklom period realizovane su sljedeće aktivnosti : Prikupljanje peticije za oslobađanje komadanta Nasera Orića, Obilježavanje 11. jula (Šetnja za Srebrenicu), te prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu školskog pribora za djecu povratnike u RS-u. Povjereništvo AM SDA Zenica je aktivno uzelo učešće u realizaciji ovih aktivnosti, a zahvaljujemo se svim volonterima I aktivistima OO SDA Zenica na podršci i zalaganju.
Na sjednici je donešena odluka o imenovanju Povjerenika AM SDA Zenica u 67 mjesnih ogranaka. Ova aktivnost će se sprovoditi od 7. do 20. oktobra 2015. godine. Do kraja godine je planirano i imenovanje članova Povjereništva u mjesnim ograncima AM SDA Zenica.

Press služba OO SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno