Ostali sportovi

Sjajni rezultati KK Perfekt Zenica na međunarodnom turniru u Sloveniji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri karate kluba PERFEKT ZENICA, protekli vikend naš klub je učestvovao na Međunarodnom karate turniru* KONJICE HORSE CUP 2024* u Slovenskim Konjicama u Sloveniji.

Organizator je naš prijateljski karate klub* SEKI* iz Slovenije. Turnir je okupio iz 7 Država (Slovenija, Italija, Poljska, Hrvatska, Bugarska, Crna Gora i Bosna i Hercegovina) 60 klubova sa 400 takmičara i 530 prijava. Iskrene čestitke za organizaciju, posebno toplu dobrodošlicu i gostoprimstvo.

Naš klub je nastupao sa 3 takmičarke u katama i borbama, te smo osvojili 3 medalje i dva peta mjesta.

Treće mjesto i bronzanu medalju je osvojila naša Ejna Bešo, koja je prošle godine bila Reprezentativac BIH na Balkanskom prvenstvu. Ejna je zauzela i peto mjesto u kategoriji kate.

Dva treća mjesta i dvije bronzane medalje je osvojila naša Merjem Bošnjak u kategorijama borbe. Merjem je prošle godine bila Reprezentativac BIH na Balkanskom prvenstvu u borbama.

Naša Amina Musinović je zauzela visoko peto mjesto u kategoriji kate.

Izuzetno smo zadovoljni nastupom i borbenošću naše djece, kao i ostvarenim rezultatima.

Zahvaljujemo se našim roditeljima koji su bili podrška našim takmičarkama Sedad Mušinović, Irma i Amel Bešo, Ferhana Bošnjak, Amila i Benjamin Pivić.

Klub nastavlja sa redovnim svakodnevnim treninzima u Robnoj kući Bosanka na prvom spratu, te pozivamo sve stare članove da nastave sa treninzima i pozivamo sve zainteresirane da postanu dio PERFEKT PORODICE.

Koristimo priliku da zaželimo brzo ozdravljenje našem treneru Nerminu i svim našim članovima, koji su trenutno bolesni i aBd da se što prije vidimo na treninzima.

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno