Info

Sigurnosno obavještenje iz FIS-a Vitez

First FA-5109
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sigurnosno obavještenje iz FIS-a Vitez – Poštovani kupci, Ovim putem Vas obavještavamo da, ukoliko ste u privrednom društvu “FIS” d.o.o. kupili električni pica pekač First FA-5109 koji se nalazi u slikovnom prikazu ove obavijesti proizvođača: First, država porijekla: Austrija, čiji je uvoznik “FIS” d.o.o. Vitez, isti vratite u “FIS” d.o.o. Vitez ili neku od poslovnica, te da prilikom povrata predočite i račun koji ste dobili prilikom kupovine.

Vrsta proizvoda: Električni pica pekač

Model: First FA-5109

Navedeni artikl se povlači s tržišta jer NE ZADOVOLJAVA ispitne zahtjeve koji su propisani Zakonom o općoj sigurnosti proizvoda.

Ukoliko ste kupili navedeni artikl, molimo da isti odmah prestanete upotrebljavati i da odmah vratite uvozniku uz predočenje računa kako biste dobili povrat novca.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati na broj telefona: 030/715-323 ili na mail: [email protected].



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno