Biznis

Showroom Agencije ZEDA dobio je novog korisnika – darovni dućan “Darbox”

Treba li vam poklon? 😊

Imamo rješenje! 😉

Agencija ZEDA je u okviru uspostave Centra za poduzetnike i investitore – BusinessPoint Zenica koji je realizovan u okviru programa Evropske unije i Vlade Njemačke, EU ProLocal, napravila izložbeni prostor – SHOW ROOM koji omogućuje domaćim privrednicima da predstave svoje proizvode ili usluge. Do sada je ovu besplatnu mogućnost koja je na raspolaganju svima koji iskažu interes, iskoristilo više od 20 zeničkih preduzeća, a SHOW ROOM je postao bogatiji za proizvode još jednog domaćeg proizvođača – TR „DARBOX“

Bračni par, Sanela Ruštić – Žiško (30) diplomirani ekonomista i Adis Žiško (37) hotelsko – turistički tehničar po struci u augustu tekuće godine otvorili su darovni dućan u centru Zenice. Ako ste do sada imali problem šta pokloniti prijateljima, poslovnim partnerima, djeci, darovni dućan „DARBOX“ nudi rješenje. Ovaj dućan nalazi se u ulici Maršala Tita broj 34, a u njemu možete pronaći slike (print na platnu), unikatne torbe, didaktičke igračke, Di natura prirodnu kozmetiku, edukativne, turističke igre, fotoalbume i slične proizvode kojima će se obradovati svi oni koji postanu njihovi vlasnici.

-“Učiniti da se neko osjeća posebnim je više nego dovoljan razlog da nekoga obradujete poklonom. Poklonima nekoj osobi pokazujete da ste razmišljali o njoj. Iako je lijepo primati poklone, s druge strane postoji osjećaj zadovoljstva kada znate da ste vi taj koji poklanja, da ste vi taj koji je dragoj vam osobi stavio osmijeh na lice. Takve geste se ne mogu mjeriti novčanom vrijednošću. Sreća koju dobivate otvarajući poklon samo je privremena, ali darivanje pruža iskustvo ispunjenja i zadovoljstva koje traje dugo vremena. Nije važno koliko je dar vrijedan sve dok je od srca“ – rekli su Sanela i Adis, a više o ovom darovnom dućanu saznajte na Facebook stranici DARBOX  i obavezno ih posjetite.

Agencija ZEDA poziva zenička preduzeća koja žele zajedno sa drugim preduzećima prezentovati svoje proizvode u „Centru za poduzetnike i investitore“ (BusinessPoint Zenica) koji je smješten u zgradi Agencije ZEDA i uspostavljen u saradnji s partnerima, Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica da se jave i izlože svoje proizvode besplatno.

Svi zainteresovani mogu dostaviti:
1. proizvode i
2. kataloge te druge vrste promotivnog materijala

Kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:
Ajna Dedić, 032 449 – 412, [email protected] i
Sanel Ibrić, 032 445 630, [email protected]

Budite i Vi dio naše promotivne priče!

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: