Zenica

Shopping centar Džananović: Deset godina rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Shopping centar Džananović: Deset godina rada – Dana 03.03.2018 god. šoping centar „Džananović“ i hotel „Zenica“ obilježavaju desetu godišnjicu rada.

S ponosom ističemo činjenicu da smo se sve ove godine uspješno borili i izborili sa problemima koji su pratili naše, a i poslovanje svih privrednih subjekata u našem gradu i našoj zemlji.

Danas smo sretni što možemo konstatovati da je naš centar najveći u državi, da unutar centra radi 110 različitih sadržaja (trgovačkih,uslužnih,ugostiteljskih…), te da u centru radi 400 uposlenika , uglavnom mladih ljud iz našeg grada.

Na dan obilježavanja desete godišnjice , planirali smo niz aktivnosti, prvenstveno namjenjenih našim kupcima.

Cijeli dan, do 24:00 sata, organizujemo „shoping day“. Posjetioci Šoping centra će taj dan moći kupovati po znatno nižim cijenama, u svim radnjama u centru.

Od 13:00 sati počinje cjelodnevni zabavni program za djecu. Organizovati će se niz zabavnih i edukativnih igara, nagradnih igara, takmičenja ,…

Posebno ćemo ugostiti malog dječaka,heroja, Ismaila Zulfića . Ismail će se družiti sa svojim vršnjacima a iskoristićemo tu priliku da mu uručimo skroman dar,jednogodišnju sportsku stipendiju u iznosu od 1.200 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno