Zabava

SF triler „Escape room“ i krimi triler „Dogman“ novi filmovi u Multiplexu „Ekran“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SF triler „Escape room“ i krimi triler „Dogman“ novi filmovi u Multiplexu „Ekran“ Zenica

Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica. Sa prikazivanjem počinje SF triler „Escape Room“, u kojem se šest stranaca nađe u okolnostima koje su izvan njihove kontrole i moraju koristiti svoje znanje kako bi preživjeli. Publiku očekuje i krimi triler „Dogman“, priča o njegovatelju pasa u ozloglašenom rimskom kvartu Molijena, koji zapada u nevolju, ali ne svojom krivicom. U srijedu, 06. marta publiku očekuje pretpremijera filma „Kapetanica Marvel“, a prikazivati će se i filmovi „Instant porodica“, „Alita – Anđeo borbe“, „Spokoj“, kao i film „Takxi bluz“.

ESCAPE ROOM
Šest stranaca nađe se u okolnostima koje su izvan njihove kontrole i moraju koristiti svoje znanje
kako bi preživjeli.

Termini projekcija: svaki dan od 20:00 SATI

DOGMAN
Priča o njegovatelju pasa u ozloglašenom rimskom kvartu Molijena, koji zapada u nevolju, ali ne svojom krivicom. Na periferiji između metropole i divljine, gdje vlada zakon jačeg, živi Marčelo – sitan i blag čovjek koji dane provodi u svojoj skromnoj radnji za njegu i održavanje kučića, ili sa kćerkom Alidom koju mnogo voli. No, tu živi i Simon, lokalni siledžija, prevarant i lopov, koji maltretira sve oko sebe. Odlučan da potvrdi svoje dostojanstvo nakon svega što je pretrpeo zbog Simona, Marčelo planira osvetu sa neočekivanim ishodom.

Termini projekcija: svaki dan od 19:00 sati osim ponedjeljka



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno