Nesreće

Sestra Zeničanina koji je pronađen u Zagrebu o situaciji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladi Zeničanin Mirnes Salijević pronađen je kasno preksinoć u Zagrebu nakon što je njegova sestra nešto ranije objavila da je nestao.

Zagrebačka policija od jučer ujutru je tražila Salijevića u Gospiću gdje je radio i Zagrebu gdje je posljednji put viđen. Imao je namjeru iz Zagreba autobusom doći kući u Zenicu, ali kada je sjeo u tramvaj izgubio mu se svaki trag.

Njegovoj sestri Alisi građani Zagreba, koji su pronašli njegov pasoš i ostale stvari, su se javili preko Facebooka, a ona je nakon toga slučaj javila policiji.

Srećom, potraga se uspješno okončala jer je Mirnes pronađen u Zagrebu živ i zdrav.

Njegova sestra kaže da je promašio stanicu na kojoj je trebao izaći iz tramvaja i tada su nastali problemi.

Promašio je stanicu i počeo da traži tramvaj u kojem su mu ostale stvari. Kada je našao tramvaj, stvari nisu bile tu jer ih je već neko uzeo.

Padala je sinoć i on se potpuno izgubio. Policajci kažu da su ga našli u dezorijentisanom stanju, bio je u šoku. Trebalo mu je nekoliko minuta da dođe sebi i da kaže kako se zove. Uopće nije bio u stanju da komunicira“, kazala je Alisa Salijević Čubela za portal Radiosarajevo.ba.

Dodaje da se ona u ovim trenucima sprema krenuti u Zagreb po brata kako bi ga dovezna kući.

Najbitnije je da je živ i zdrav, da je na sigurnom i da ćemo se ubrzo vidjeti i zagrliti.

Posebnu zahvalnost dugujem ljudima iz Zagreba, policijskoj upravi ll, kao i svim portalima, vama i svim ostalim koji su djelili objave i suosjećali se”, dodala je sestra Mirnesa Salijevića.

Autor: radiosarajevo.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno