Zenica

Šesti “Getaway in Zenica”: Veliki broj modifikovanih automobila na jednom mjestu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Getaway in Zenica” – Današnji tuning show u Zenici okupio je veliki broj ljubitelja automobila koji su imali priliku vidjeti brojne modifikovane automobile – Veliki broj ljubitelja automobila sa oko 200 vozila okupio se danas na sportskim terenima na Kamberovića polju u Zenici gdje se održava 6. “Getaway in Zenica” tuning show u organizaciji AK “Ze-Tuning” iz Zenice, javlja Anadolu Agency (AA).

Adi Krgo, potpredsjednik i jedan od osnivača AK “Ze-Tuning” iz Zenice, rekao je kako je ovo tradicionalno predstavljanje automobila u gradu na obalama Bosne.

“Ovo je šesta godina zaredom, ovo je već tradicija koju održavamo, imamo veliki broj posjetilaca i takmičara, a neke još uvijek čekamo zbog vremenskih prilika. Kao i do sada, imamo izložbu u stylingu te takmičenje u dB drag kategoriji u kojoj se mjeri glasnoća audio sistema u automobilima”, rekao je Krgo.

Takmičari koji ostvare najbolje rezultate dobit će i prigodne nagrade, pehare i plakete. AA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno