Nogomet

Šest festivala u šest gradova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šest festivala u šest gradova – UEFA Grassroots Week je ove godine obilježen i u našoj zemlji kroz 6 manifestacija održanih u 6 različitih gradova Bosne i Hercegovine.

Djevojčice i dječaci zabavili su se na festivalima koje je organizovao Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u Sokocu, Mostaru, Rudom, Zenici, Orašju, te u Banjaluci koji je održan danas, a svim klubovima učesnicima je dodijeljeno po osam lopti, kao i majice za sve članove koji su bili dio Grassroots manifestacija.

Viši stručni saradnik za razvoj fudbala NS/FS BiH Dženan Đipa zadovoljan je organizacijom ovih događaja:

„Kao i sve što organizujemo ove godine, tako smo i na manifestacijama u okviru Grassroots sedmice morali da se prilagođavamo posebnim mjerama koje su na snazi uslijed pandemije virusa COVID-19. To je zasigurno uticalo na broj učesnika svih festivala, ali i pored toga možemo biti zadovoljni organizacijom, ali i odzivom klubova. Mnogo zabave, osmjeha na dječijim licima, različitih igrica i radionica. Sve to upotpunilo je ove događaje i na kraju možemo dobiti visoku ocjenu za ono što smo uradili u proteklom periodu. NS/FS BiH se zahvaljuje svim učesnicima koji su uzajedno učinili da ovi festivali proteknu u najboljem redu i sada se okrećemo novim projektima kojim ćemo nastaviti da razvijamo nogomet/fudbal u našoj zemlji na svim nivoima.“

Oko 50 klubova iz cijele BiH učestvovalo je sa svojim polaznicima na ovogodišnjim Grassroots Week festivalima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno