Zenica

Servis centar „Dlan“ – gost certificirana edukatorica psiho – socijalnog razvoja djeteta magistrica Selma Paravlić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

26.02.2020. godine Servis centru „Dlan“ u goste dolazi certificirana edukatorica psiho – socijalnog razvoja djeteta po standardima Bayley Scales of Infant and Toddler Development, za djecu uzrasta od rođenja do 42 mjeseca, magistrica Selma Paravlić.

Djeca ne moraju imati potvrđenu dijagnozu, razvojnu poteškoću da bi mogla učestvovati u ovoj procjeni, nego u bilo kojom slučaju: ukoliko imaju i male naznake za neka odstupanja na bilo kojem razvojnom polju (kognitivnom, receptivnom, ekspresivnom, govoru, motornom razvoju, socio-emocionalnom), a za koje niste sigurni da su u skladu sa razvojnim periodom vašeg djetata, budite slobodni da nazovete i rezervišete vaš termin.

Procjena kao i ostale usluge su besplatne.

Također, pozivamo sve odgajatelje u vrtićima, u jasličkim grupama djece od 1 do 3,5 godine života da nam se jave, uz saradnju sa roditeljima, gdje postoji sumnja da pojedino dijete odskače u tipičnom razvoju u grupi, gdje bi im dobro došla razvojna procjena, savjetovanje i smjernice dalji rad.

Značaj ove standardizovane skale je mogućnost kvantifikcije pet oblasti djetetovog razvoja, planiranja tretmana, kao i praćanje napredovanja djeteta.

Kontakt telefon za zakazivanje termina: 032/205 – 700 radnim danom zvati od 08 do 15 sati ili putem e – maila: [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno