Zabava

Sergej Ćetković u aprilu na bh. turneji, 21. aprila u 20 sati u BNP Zenica

Sergej Ćetković u aprilu na bh. turneji, 21. aprila u 20 sati u BNP Zenica – Jedan od najpopularnijih regionalnih izvođača, crnogorski pjevač Sergej Ćetković 20. aprila kreće na bosanskohercegovačku turneju. Nakon što je u rekordnom vremenu rasprodat koncert u mostarskoj dvorani “Kosača”, svoje druženje sa brojnim poklonicima njegove muzike nastavlja u tri bh grada.

Najprije 20. aprila u tuzlanskom Bosanskom kutlurnom centru Tuzla, zatim dan kasnije u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici i na kraju 22. aprila u BKC – u Sarajevo.

Već godinama, Sergej je miljenik ženske publike, što mu kako sam kaže, imponuje. “Moja publika je divna. Mislim da onako kako ti pristupaš publici, na isti taj način ona ti te emocije vraća. Tako, ako si ti nepristojan prema njoj, onda možeš očekivati da i publika takva bude prema tebi. Ja svojoj publici poklanjam veliku ljubav, a moram priznati da mi se ta ljubav jednakom snagom vraća”, kaže Sergej.

Bosanskohercegovačka publika izuzetno voli Sergejevu muziku i za njegove koncerte se, kod nas, po pravilu traži karta više.

Upravo zbog ogromnog interesovanja publike, tuzlanska agencija “Zeus” odlučila se producirati gostovanje Sergeja Ćetkovića u Tuzli, Zenici i Sarajevu. Pokrovitelj turneje je Admiral electronic casino.

Ulaznice za Sergejeve koncerte u BiH, možete kupiti u sistemu kupikartu.ba, kao i na biletarnicama dvorana.

 
loading...