Nogomet

Senad Karahmet novo pojačanje Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Senad Karahmet novo pojačanje Čelika – Lijevi bek potpisao ugovor na dvije godine

Nogometaši Čelika sutra će gostovati Radniku iz Bijeljine, a danas su Zeničani dobili još jedno vrijedno pojačanje.

Kako smo već nekoliko puta pisali i najavljivali, danas je i zvanično završena saga oko dolaska lijevog beka Senada Karahmeta. Ovaj 26-godišnjak koji igra na poziciji lijevog beka i krila danas je potpisao dvogodišnji ugovor s klubom iz Zenice.

Karahmet je u svojoj karijeri igrao za belgijski Mechelen, te poljski Ruch, a posljednje tri sezone nosio je dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Ovaj nogometaš svakako da će dobro doći treneru Adnanu Orneku, koji na poziciji lijevog beka sem Dine Bevaba ima samo mladog Gabrijela Popovića. Karahmet neće biti u konkurenciji za sutrašnji duel protiv Radnika, a ni protiv ekipe Zvijezde 09 jer ima suspenziju od jedne utakmice zabrane, radi crvenog kartona u posljednjem kolu Premijer lige u prošloj sezoni.

Još nije poznato kada će klub zvanično pojačati i Adnan Zahirović, kako SportSport.ba saznaje, ljudi u Čeliku ne žele da potpisuju ugovor dok ne budu imali novac spreman za ovog defanzivnog veznjaka, uvjeti su dogovoreni, a realizacija se očekuje do kraja ove sedmice, čime bi se zaključio prelazni rok, budući da je neizvjestan dolazak stranih igrača na Bilino Polje.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno