Info

Seminar Komore sanitarnih inžinjera Federacije Bosne i Hercegovine

Seminar Komore sanitarnih inžinjera Federacije Bosne i Hercegovine – Dana 24.03.2018.god. u prostorijama Komore sanitarnih inžinjera Federacije Bosne i Hercegovine uspješno je održan seminar „Interni auditor prema ISO 2200 sistemu sigurnosti hrane” kao nastavak projekta “Food Safety” koji je KsiFBiH pokrenula 2017.godine.

Cilj seminara jeste bio efikasno osposobljavanje uposlenih koji rade na implementaciji, vođenju, održavanju i unapređenju sistema za sigurnost i kvalitetu hrane, upoznavanje sa zahtjevima i temeljnim pojmovima kako i sticanje znanja o metodama i tehnikama planiranja i realizacije internih audita.

Na edukaciji su učestvovali subjekti u poslovanju sa hranom iz različitih sektora.

Predavači na seminaru su bili relevantni stručnjaci iz različitih sektora kako privatnog tako i državnog koji su zaduženi za sigurnost i kavalitetu hrane.

Naš primarni cilj jeste bio da kako ovom tako i budućim edukacijama koje će KsiFBiH realizirati u narednom periodu u sklopu projekta “Food Safety” ali i drugih projekata podići svijest o sigurnosti hrane na svim nivoima proizvodnje i distribucije (“od polja do stola”) hrane kao bi se na taj način u konačnici osigurao što kvalitetniji i sigurniji proizvod.

Zahvaljujemo se svim učesnicima i cijenjenim predavačima koji su podržali našu misiju i viziju. 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: