Nogomet

Selim Žuna više nije igrač NK Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik obavještava javnost i navijače da su NK Čelik i Selim Žuna, zbog privatnih planova igrača, dogovorili sporazumni raskid saradnje te Žuna u narednom periodu više neće nositi crno-crveni dres.

Premijer liga BIH, Prva liga FBIH, Druga liga FBiH i Kantonalna liga ZDK, jedini igrač koji je igrao za Čelik u svim rangovima bosanskohercegovačkog nogometa je Selim Žuna.

Igrač koji je bio omiljeni među navijačima našeg kluba debitovao je za seniore našeg kluba 24. aprila 2019. godine u Premijer ligi BiH protiv ekipe Zvijezda 09. Ovaj igrač nakon odluke o nastavku takmičenja iz Kantonalne lige ZDK, jedan je od rijetkih koji je ostao vjeran crno-crvenim dresu, te tako pomogao svom klubu da napreduje kroz tri ranga takmičenja.

Selim Žuna svoj privatnu i nogometnu karijeru nastavlja van granica naše domovine, te mu se ovim putem želimo zahvaliti na svemu što je uradio za naš klub i poželjeti mu puno sreće u nastavku života i nogometne karijere.

Lekcija vjernosti, Selim Žuna!

Jednom. Uvijek. Zauvijek!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno