Nogomet

Selekcija U12 NK Čelik učesnik Dukakis soccer kupa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Selekcija U12 NK Čelik učesnik Dukakis soccer kupa –  Od 02. do 04. novembra 2018.godine u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održat će se Dukakis Soccer Cup, za omladinske kategorije. Na ovom turniru učestvuje i U12 selekcija NK “Čelik” predvođena trenerom Nizahom Hukićem.

Svakako da je učešće na kvalitetnim turnirima kao što je ovaj, jedan značajan nastup za naše omladince, ako uzmemo u obzir da će na ovom turniru učeštvovati i omladinske selekcije FK Vojvodina, FK Radnički, Nogometna škola NK “Krško”, HNK “Rijeka”, NK “Rijeka”, NK “Dinamo”, PAOK, NK “Maribor”, FK “Partizan”, te mnogobrojnih drugih klubova i škola fudbala, koji su prijavili svoje učešće na pomenutom turniru.

Selekciju U12 NK “Čelik” čine naši mladi igrači : Jašarević Benjamin, Avdić Amar, Telalović Rijad, Petrović Deni, Porča Eman, Husaković Damir, Beganović Kerim, Preldžić Edin i Piljug Imad. Našim omladincima želimo sretan put i mnogo uspjeha na predstojećem turniru.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno