Zabava

Sedmična najava Multiplex Ekran Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sedmična najava Multiplex Ekran Zenica – Ostvarenje o kontraverznom političaru Berluskoniju „LORO 1“, rediteljsko ostvarenje Stiva Mekvina „UDOVICE“ i dugoočekivana animirana komedija „GRINČ“ na programu Multiplexa Ekran Zenica

U periodu od 22. do 29. novembra publika Multiplexa Ekran Zenica će uživati u različitim filmskim ostvarenjima uključujući i jedan od najiščekivanijih filmova o kontraverznom političaru Silviju Berluskoniju „Loro 1“. Redatelj Steve McQueen, dobitnik nagrade Oscar  za 12 godina ropstva i scenaristica Gillian Flynn, poznata po napetom trileru Nestala, donose moderni ženski triler o kriminalu, korupciji i strasti, “Udovice”. Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!” Ovaj film publika će imati priliku da gleda u 2D i 3D projekcijama.  Krimi film   “Južni vetar”, koji je i dalje najgledaniji film kako u BiH, tako i u regionu, će biti I naredne sedmice na programu Multiplexa Ekran Zenica.

LORO 1

Paolo Sorrentino, koji je osvojio Oscara za film Velika ljepota i čiji se rad često bavi samoćom ostarjelih i iznimno moćnih plejboja, donosi nam film o kontroverznom Silviju Berlusconiju. Novi film oskarovca Paola Sorentina uzburkao Italiju i nikoga nije ostavio ravnodušnim. Priča o ulizicama i damama sumnjivog morala koji lagodno žive uz Silviov tron.

Loro” (“Oni”), film o bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju (82) oskarovca Paola Sorentina, uzburkao italijansku javnost, ali još više Berluskonijeve advokate, mnogo prije same premijere (24. aprila i 10. maja, jer je film podijeljen u dva dijela). Oglasio se tada i sam Berluskoni koji je apelovao da se iskreno nada da ovaj film nije novi politički atak na njega, s obzirom na to da se uprkos poznim godinama ponovo uključio u italijansku izbornu trku

Termini projekcija svaki dan od: 19:15 sati

Trailer filma “LORO 1” možete pogledati na linku:

UDOVICE

Film UDOVICE je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica (dobitnica nagrade Oscar® Viola Davis), Alice (Debicki), Linda (Rodriguez) i Belle (Erivo) uzmu stvari u svoje ruke. Udovice će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.

Termini projekcija svaki dan od: 20:30 sati

Trailer filma “ UDOVICE” možete pogledati na linku:

GRINČ

Illumination i Universal Pictures predstavljaju The Grinch, novu animiranu porodičnuu komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no, umjesto da on ukrade Božić kao što smjera, velikodušnost i bladganski duh mlade djevojčice preoteti će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

3D projekcije

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 sati

subota /24. nov./ – 12:00,14:00 i 16:00 i 18:00 sati

nedjelja /25. nov./ – 12:00,14:00 i 16:00 i 18:00 sati

2D projekcije

subota /24. nov./ – 11:00,13:00 i 15:00 sati

nedjelja /25. nov./ – 11:00,13:00 i 15:00 sati

Trailer filma “GRINČ” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno