Zabava

Sedmična najava filmova – Multiplex Ekran Zenica: “Južni vetar” i “Orašar i četiri kraljevstva”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sedmična najava filmova – Multiplex Ekran Zenica: “Južni vetar” i “Orašar i četiri kraljevstva” – Dugo najavljivani domaći krimi film „JUŽNI VETAR“, koji priča priču  o begradskim mangupima i fantastična avantura „ORAŠAR I ČETIRI KRALJEVSTVA” (3D)  od 01. novembra na programu Multiplex Ekrana Zenica

 JUŽNI VETAR

Dugo najavljivani domaći krimi film „Južni vetar“ u režiji Miloša Avramovića, odgovor je svima onima koji uživaju u dobroj akciji, neizvijesnosti i ljubavi na platnu.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom djevojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada Maraš slučajno zamjeri brutalnom narko klanu.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “JUŽNI VETAR” možete pogledati na linku:

ORAŠAR I ČETIRI KRALJEVSTVA (3D)

Kad se Clara nađe u čudnom i mističnom paralelnom svijetu Zemlje snježnih pahulja, Zemlje cvijeća i Zemlje slatkiša, mora nadvladati zloslutno Četvrto kraljevstvo i njegovu tiransku vladaricu kako bi vratila mir u nestabilan svijet.

Termini projekcija svaki dan od: 17:30 i 20:00 sati

Trailer film „Orašar i četiri kraljevstva” možete pogledati na linku:

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno