Zabava

Sedma knjiga iz kolekcije Prvi put s Peppom: Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

Podijeli ovu vijest:

U predškolskom i ranom školskom uzrastu djeca se prvi put odvajaju od roditelja i odlaze na izlet sa drugarima iz vrtića. Roditeljima će biti lakše da djecu pripreme i opišu im kako će izgledati taj dan uz novu slikovnicu Peppin izlet s vrtićem.

U ovoj knjizi Peppa sa drugarima odlazi u prirodu. Kako su se proveli, šta su vidjeli, kako su putovali i šta su jeli, saznat ćete u ovoj priči. Možda vas inspiriše da sa djecom napravite i njihovu knjigicu o prvom putovanju sa prijateljima koja će im ostati za uspomenu.

PROČITAJTE I:   VIDEO: Predstavljamo trailer romantične komedije "Karta za raj"

Kolekcija Prvi put s Peppom probudila je veliko interesovanje kako djece, tako i roditelja. Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji! Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Svakog četvrtka nova Peppina pustolovina!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010