Politika

SDP Zenica – Saopštenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDP Zenica  – Saopštenje za javnost – Zbog učestalih, podmuklih napada, optužbi i pokušaja diskreditovanja našeg kandidata za gradonačelnika Zenice, Mirsada Ćivića, želimo javnosti saopštiti kako su to smišljene laži pojedinih njegovih protukandidata koje dolaze iz njihovog straha i zapravo oslikavaju njihov nekarakter i nesposobnost da preuzmu odgovornu funkciju gradonačelnika. Zarad vlastitih prljavih interesa, javno se podmeću priče i tvrdnje da će Ćivić odustati od kandidature u korist drugoga, kako su neki već pobijedili na izborima i prije glasanja.

Uzalud im to, kao i pokušaj ogovaranja i blaćenja imena, lika i djela gospodina Ćivića, jer on neće odustati od kandidature. Ako se protukandidati boje Ćivića, ako imaju strah od njegove kampanje i njegovog seta mjera i vizije bolje Zenice, neka odmah odustanu. Bolje i pametnije im je to učiniti sada, nego nakon drugog oktobra pogledati u oči njemu i poštenim, čestitim i savjesnim građanima, jer nisu svi politički polsušnici i podanici.

Njihov, a oni će se prepoznati u ovom tekstu, strah je vjerovatno i produkt činjenice da Ćivić, kao sasvim realna, korektna, moralna i odgovorna osoba uživa ugled i sve veću podršku i na selu i u gradu, što drugima ne polazi za rukom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno