Politika

SDP – predizborni skup u Topčić Polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDP – predizborni skup u Topčić Polju – Sinoć je Gradska organizacija SDP BiH Zenica održala predizborni skup u Topčić Polju. Prije početka programa i predstavljanja kandidata za Gradsko vijeće i kandidata za gradonačelnika Zenice Ćivić Mirsada, delegacija GO SDP BiH Zenica položila je cvijeće na spomen obilježje poginulim borcima u Topčić Polju.

Brojnim mještanima Topčić Polja su se,između ostalih, obratili Begić Senaid predsjednik KO SDP ZDK, Simić Mladen predsjednik GO SDP Zenica i nosilac liste GO SDP Zenica za Gradsko vijeće,  Suad Skopljak,Maida Tanović, Nermin Mehić i Filip Jonjić, kandidati SDP-a za Gradsko vijeće Zenica. Suad Skopljak je naglasio da je Topčić Polje, prije rata bilo jedna od najrazvijenijih mjesnih zajednica, a danas se njegovi mještani bore sa brojnim problemima, velikom nezaposlenošću, odlaskom mladih ljudi, guše u prašini zbog loših puteva i strahuju prilkom svake obilnije kiše posebno nakon poplava koje su zadesile ovo mjesto u maju 2014. godine.

Na primjeru mjesne zajednice Topčić Polje, se pokazuje pogrešna politika Gradskih vlasti koja neravnopravno i selektivno raspoređuje sredstva iz budžeta grada Zenice. SDP će to zaustaviti a naši vijećnici i kandidat za gradnonačelnika, Mirsad Ćivić će se boriti za to da svaku mjesnu zajednicu grada Zenice učine boljim mjestom Za Sve Nas!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno