Politika

SDA Zenica: Medijski spinovi iz kuhinje Fuada Kasumovića- Kandidati SDA ni na koji način nisu učestvovali u incidentu u Lašvi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA Zenica: Medijski spinovi iz kuhinje Fuada Kasumovića- Kandidati SDA ni na koji način nisu učestvovali u incidentu u Lašvi-  Gradski odbor Stranke demokratske akcije Zenica odbacuje kao netačne i maliciozne navode iz medijskog tabora Fuada Kasumovića o navodnom incidentu u Lašvi.

Istina je da se u jednoj lokalnoj porodici desio incident, ali u incidentu ni na koji način nisu učestvovali kandidati SDA niti je prema našim kandidatima izrečena bilo kakva ružna riječ.

Radi se o klasičnim medijskim spinovima iz propagandne kuhinje Fuada Kasumovića koji i na ovaj način pokazuje da u njegovim redovima vlada panika i strah od sigurnog izbornog poraza. Tome u prilog govori i incident na skupu u Brnjicu, čiji su akteri bile osobe u stranačkim dresovima “BHI-KF”.

Kasumoviću bi bilo bolje da građanima objasni kako je za šest godina potrošio stotine miliona maraka, a da nije realizirao nijedan kvalitetan razvojni projekt, dok svu svoju snagu fokusira na borbu protiv SDA i Bakira Izetbegovića kao favorita naroda u utrci za povratak u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine.

PRESS SDA ZENICA

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno