Politika

SDA ZDK: Galijašević jednoglasno predsjednik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u prepunoj velikoj sali Gradskog vijeća ZENICA održana Kandidaciono-izborna skupština SDA ZE-DO KANTONA na kojoj je jednoglasno za predsjednika u mandatnom periodu 2015-2019 izabran gospodin Miralem GALIJAŠEVIĆ iz Zenice.

Delegati Skupštine su tajnim glasanjem izabrali i potpredsjednike Nedžada Polića iz Zavidovića i Almedina Aliefendića iz Kaknja. Potvrđen je i Kantonalni odbor SDA, te Izvršni odbor koji uz predsjednika i dva potpredsjednika čine članovi: Mirza Ganić, Ibrahim Šišić, Ćazim Huskić, Senad Husejnagić, Jusuf Duraković, Džavid Aličić, Avdija Kovačević, Sulejman Delić, Senahid Ibrahimović i Almin Husanović, te sekretar Kasim Velić.

Članovi Izvršnog odbora biće i novoizabrani predsjednici Asocijacije mladih i Asocijacije žena SDA ZDK, te šef Kluba poslanika Ibrahim Plančić.
“Ogromna podrška delegata iz svih općina Kantona istinski nas raduje i čini ponosnim, ali i dodatno obavezuje da kvalitetno i odgovorno vodimo, u povjerenom nam mandatu, najjaču političku stranku u našem Kantonu i u državi Bosni i Hercegovini. Uz daljnje infrastrukturno jačanje SDA ZDK, prvi ozbiljniji zadatak za novo rukovodstvo biće Lokalni izbori 2016.”- poručio je predsjednik Miralem Galijašević.
PRESS SDA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno