Politika

SDA – Predizborni skupovi u Radinovićima i Puhovcu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA – Predizborni skupovi u Radinovićima i Puhovcu – Mjesta u kojima Stranka demokratske akcije uvijek dobije maksimalnu podršku su Radinovići i  Puhovac. U ovim naseljima su 19. septembra 2016. godine održani predizborni skupovi na kojima su predstavljeni kandidati SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i kandidat za gradonačelnika Zenica, Naidin Ahmetspahić.

„Ciljevi postavljeni u našoj izbornoj platformi su mjerljivi i ostvarljivi. Jednaku pažnju posvećujemo i poljoprivredi i infrastrukturi, kao i svim drugim pitanjima koja će unaprijediti život Zeničana, kako na selu, tako i u gradu. Nećemo davati prazna obećanja, jer pristupamo svemu ozbiljno i uistinu ćemo nastaviti raditi i graditi našu lijepu Zenicu“, izjavio je prilikom svog obraćanja kandidat za gradonačelnika Zenice, Naidin Ahmetspahić.

Prisutnim članovima i simpatizerima Stranke demokratske akcije obratili su se: član Glavnog odbora SDA BiH, Jasmin Duvnjak, kandidatkinja sa liste, doktorica Sabina Mekić, nosilac liste, prof.dr. Spahija Kozlić i predsjednik najveće i najorganizovanije općinske organizacije, dr. Ibrahim Šišić.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno