Politika

SDA: skupovi u Peharama i Donjoj Gračanici

SDA predizborni skupovi u Peharama i Donjoj Gračanici- U četvrtak, 22. septembra 2016. godine, održani su predizborni skupovi Stranke demokratske akcije Zenica u Peharama i Donjoj Gračanici gdje su predstavljeni kandidati SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić.

Nermina Kapetanović, zastupnica SDA u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, istakla je važnost grada Zenice u cjelokupnim procesima u Bosni i Hercegovini. “Važno je nastaviti graditi i raditi u Zenici i Bosni i Hercegovini, jer samo tako će se ubrzati proces poboljšanja standarda života svih građana“, izjavila je dr. Kapetanović prilikom svog obraćanja.

Kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić, pozvao je prisutne da podrže izbornu platformu Stranke demokratske akcije, jer na taj način se pokazuje ozbiljan pristup radu i djelovanju. Zenica zaslužuje još bolju budućnost i još bolji poslovni ambijent koji će olakšati otvaranje novih radnih mjesta.

Prisutnima se također obratio dr. Ibrahim Šišić, predsjednik OO SDA Zenica,a u ime kandidata govorili su Fahir Imamović-Frenki i Edina Kos-Burić i izrazili zadovoljstvo brojem prisutnih mještana, te pozvali građane da 2. oktobra podrže kandidate SDA Zenica, i kandidata za gradonačelnika, Naidina Ahmetspahića.

PRESS SLUŽBA SDA ZENICA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem