Zenica

SD Winner – prijem kod Premijera ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SD Winner – prijem kod Premijera ZDK – Premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević i zamjenik predsjedavajuće Skupštine Kantona Jasmin Duvnjak upriličili su zajednički prijem za predstavnike Sportskog društva Winner iz Zenice u sastavu prof. Ermin Zukić, prof. Amir Mahmutović i mr. Josip Dujmović.

Tema razgovora je bila upoznavanje sa projektnim aktivnostima i misijom SD Winner, koje okuplja oko 320 članova u okviru univerzalne škole sporta, košarkaškog, odbojkaškog, tenis i gimnastičkog kluba, te manifestacijom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, kroz 6. Predškolske igre koje će se održati na dan 25. novembar u Areni Zenica.

Premijer Galijašević i zamjenik predsjedavajuće Duvnjak su pohvalili rad profesora tjelesnog odgoja i sporta, te njihovu viziju i strategiju razvoja sporta počev od najmlađeg uzrasta.

Također, na današnjem susretu su obećali i direktnu podršku za organizavoanje      Dana državnosti Bosne i Hercegovine za djecu i mlade.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno