Politika

SBB BiH Zenica: Sjednicu je demonstrativno napustilo 19 članova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SBB BiH Zenica: Sjednicu je demonstrativno napustilo 19 članova – Dana 13.11.2017. godine u prostorijama hotela „Dom penzionera“ u Zenici održana je Izborna sjednica Gradskog odbora SBB BIH Zenica za predsjednika Gradskog odbora. Sjednicu je demonstrativno napustilo 19 članova (20 nije glasalo) iz revolta prema kandidatima, koji su predloženi za predsjednika Gradskog odbora.

Ovim putem želimo obavjestiti javnost da predloženi kandidati nemaju potporu velike većine članova Gradskog odbora, a što se i potvrdilo na današnjoj sjednici. Istovremeno tri Gradska vijećnika SBB BIH Zenica od ukupno četiri vijećnika nisu pružili podršku predloženim kanidatima, a radi se o Jasminu Hodžiću i Dževadu Hamziću. Eventualne rezultate izbora predsjednika Gradskog odbora velika većina članova Gradskog odbora smatra nelegalnim, a što se potvrđuje i svojeručnim potpisima.

Gradski odbor SBB BIH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno