Zabava

Saznajemo: Hit predstava Andrije Miloševića 24. marta u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saznajemo: Hit predstava Andrije Miloševića 24. marta u Zenici – Andrija Milošević, trenutno jedan od najpopularnih glumaca u regiji, sa svojom monodramom „Zlatni lančić od bižuterije“ već mjesecima puni dvorane širom regiona . Upravo sa ovom hit predstavom Andrija će 24. marta gostovati u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.

Andrija je gledatelje već naučio da je izvrstan komičar, što će potvrditi i u predstavi „Zlatni lančić od bižuterije“. Riječ je o humorističnoj monodrami redatelja Miodraga Karadžića.

„To je priča o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom. Kako mu ništa ne polazi od ruke, on odluči da će se bogato oženiti i tu kreće surova priča o našoj svakodnevici i mladima koji zbog novca često pristaju na sve. Naravno, sve situacije u kojima se moj lik nalazi su jako smiješne i zabavne“, opisuje Andrija, te time šalje najbolju pozivnicu za predstavu.

Predstava se, po Andrijinim riječima, dogodila slučajno. Monodrama, sa elementima stand up komedije ima univerzalnu temu, priču o muško – ženskim odnosima u kojoj se svako može pronaći.

24. marta Andrija Milošević će „Zlatni lančić od bižuterije“ predstaviti zeničkoj publici, a karte za ovu hit komediju su već u prodaji, u marketing službi Bosanskog narodnog pozorišta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno