Nogomet

Savo Milošević objavio spisak Zmajeva za utakmice protiv Luksemburga i Slovačke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će naredne utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024. odigrati sa Luksemburgom i Slovačkom 16. i 19. novembra.

Utakmica sa Luksemburgom je na rasporedu 16. novembra na gostujućem terenu dok ćemo tri dana kasnije na Bilinom polju dočekati Slovačku.

Trenutno smo petoplasirani na tabeli sa devet bodova i izgubili smo sve šanse za direktan plasman na Euro te nam ostaje mogućnost da kroz baraž odemo na prvenstvo Evrope u Njemačku.

Milošević je ovom prilikom izjavio:

„Spisak za naredne dvije utakmice je preliminarni i podložan je promjenama, s obzirom na to da svi momci imaju bar još po dvije utakmice u svojim klubovima. Za ovo okupljanje smo pozvali i četiri nova igrača za koje vjerujemo da mogu da donesu dodatni kvalitet na ovaj već koji imamo. Kao što sam već pričao i ranije, nema prijateljskih utakmica kada je nacionalni tim u pitanju, ali ove dvije možemo smatrati pripremnim za ono sto nas čeka u martu. Nadam se da će svi momci biti zdravi do okupljanja i da nećemo imati problema sa povredama.“

Reprezentacija će se okupiti 13. novembra u hotelu Austria & Bosnia na Ilidži.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno