Zenica

Savjet MZ Janjići proglasio nepoželjnim Zeničku inicijativu- Fuad Kasumović, SDA, SBB, Narod i pravdu…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Savjet MZ Janjići proglasio nepoželjnim Zeničku inicijativu- Fuad Kasumović, SDA, SBB, Narod i pravdu…- Savjet Mjesne zajednice Janjići je odlukom proglasio nepoželjnim u svojoj mjesnoj zajednici vijećnike i predstavnike stranaka Zenička inicijativa- Fuad Kasumović, SBB, Narod i pravda, SDA, te predstavnika nacionalnih manjina Osmana Šuvalića.

Kako stoji u otvorenom pismu navodi se da su na sjednici Gradskog vijeća donesene odluke o proglašenju javnog interesa za izgradnju HE Janjići, iako su građani Zenice i mještani Janjića u velikoj mjeri bili protiv ove odluke. Za navedenu odluku su na sjednici glasali vijećnici Zeničke inicijative- Fuad Kasumović, SBB, Narod i Pravde i Osman Šuvalić. Također, zbog prvobitne odluke koja je usvojena u mandatnom periodu 2012.-2016. kada je većinu u gradskom vijeću predvodila SDA, predstavnici iste se također smatraju nepoželjnom u ovoj mjesnoj zajednici.

Iz Savjeta MZ Janjići su poručili da predstavnike ovih stranaka smatraju nepoželjnim i da ne održavaju predizborne skupove u njihovoj MZ.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno