Info

Savez društava psihologa: saopštenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Savez društava psihologa: saopštenje za javnost – Nakon što je zvanično registrovan rad Saveza društava psihologa (SDP) u Bosni i Hercegovini, čiji su članovi (Društvo psihologa Republike Srpske, Društvo psihologa u Federaciji Bosne i Hercegovine i Društvo psihologa Brčko distrikta BiH),u petak 27. 04. 2018. godine je u Sarajevu održana konstituirajuća sjednica Upravnog odbora SDP.

Na sjednici pored članova Upravnog odbora prisustvovali su Dženana Husremović, predsjendica SDP i Srđan Baralić, potpredsejdnik SDP.
Na sjednici je za predsjednika Upravnog odbora SDP izabran Miroslav Gavrić (Brčko), a za potpredsjednike Upravnog odbora izabrani su Remzija Šetić (Sarajevo) i Dalibor Miholjčić (Banja Luka).

Na sjednici je dogovoren dalji plan rada za 2018. godinu ali i smjernice rada za 2019. godinu. Strateški cilj rada SDP je učlanjenje u EFPA (European Federation Psychologists Associations), priprema održavanja šestog kongresa psihologa BiH koji će se sljedeće godine održati u Banja Luci, i pokretanje naučnog i stručnog časopisa psihologa u Bosni i Hercegovini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno