Info

Saudijski avioprijevoznik traži stjuardese iz BiH, plata 4.000 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saudia Airlines, nacionalna aviokompanija Saudijske Arabije, koja je jedna od najvećih na Bliskom istoku, zapošljava stjuarde i stjuardese iz Bosne i Hercegovine.

Ukoliko volite avione i generalno avijaciju, ukoliko tražite nove izazove u vašoj karijeri, a posebno ako volite putovanja, možda je prava prilika tu ispred vas.

Ako imate minimalno 21 godinu, a ne više od 30 godina. Ukoliko tečno govorite engleski jezik i generalno imate odlične komunikacijske vještine, posao u Saudi Airlinesu je prilika za vas.

Kandidati trebaju biti spremni na rad u fleksibilnim uslovima, vikendom i praznicima. Također se očekuje adekvatna fizička spremnost i generalno dobro zdravlje. Minimalni uslov je završen srednja škola ili viši stepen obrazovanja.

Kandidati mogu očekivati konkurentnu platu, već od 4.000 KM neto te beneficije. Nudi se stalni radni odnos sa punim radnim vremenom, pogodnosti prilikom putovanja s popustom te multikulturalno radno okruženje.

Od kandidata se očekuje spremnost da pruže odličnu korisničku uslugu putnicima, spremnost da odgovore na hitne slučajeve i ukoliko je potrebno pruže prvu pomoć. Neophodno je da kandidati održavaju visoke standarde ličnog izgleda i ponašanja.

Samo oni kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani za prvi krug intervjua.

Završni intervju održat će se u Sarajevu u augustu ove godine.

Oglas sa svim detaljima o načinima prijave možete pogledati ovdje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno