Zenica

Saućešće EP u BiH zbog smrti Smajlovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saućešće EP u BiH zbog smrti Smajlovića – Ovim putem porodici, mnogobrojnim prijateljima, uposlenicima gradske uprave, građankama i građanima Grada Zenice upućujemo iskrene izraze dubokog bola i tuge nakon preranog odlaska Husejina Smajlovića.

Kako se navodi u saopćenju Evropskog pokreta u BiH, iako smo svi znali da je čovjek, gradonačelnik Husejin Smajlović teško bolestan, svi smo se nadali da će veliki borac svladati tešku i podmuklu bolest i dalje nastaviti da gradi i izgrađuje Njegovu i Našu Zenicu i Bosnu i Hercegovinu.

– Koristimo priliku da također svim članovima, partnerima i simpatizerima Evropskog pokreta u BiH, uputimo iskrene saučešće povodom smrti počasnog predsjednika naše organizacije, jer smatramo da je gradonačelnik Smajlović odavno prerastao granice njegove Zenice i prestao biti gradonačelnik samo ovog grada, te da je ovo tužan dan za sve poštene i čestite žitelje Bosne i Hercegovine – navodi se u saopćenju EP u BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno