Zabava

Satirična predstava Onomatobleja uskoro u Sarajevu, Zenici i Donjem Vakufu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mostarski trojac Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić, protagonisti predstave Onomatobleja show, dolaze u Sarajevo, Zenicu i Donji Vakuf u svjetlu prve “poskoronske” turneje.
Već do sada su spomenutu predstavu igrali u više od trideset bh. gradova. Svaki put tražila se karta više.

“Nismo nastupali duže od tri mjeseca. Bilo je svega komičnog i satiričnog u našem društvu. Jedva čekamo to podijeliti sa publikom, naravno sa sigurne distance. Onomatobleja Show se bavi predrasudama, ali naći ćemo načina popričati sa publikom i o aktuelnoj problematici. Dolazak na predstavu bit će najgore uloženih sat vremena u vašem životu, ali dođite jer je ulaz besplatan”, poručuju na sebi svojstven način glavni likovi Onomatobleje.

Onomatobleja Show – satirična komedija na bini, će vas istovremeno i nasmijati, ali i dati odgovor na velika i mala pitanja: kako prevazići stereotipe i kako se nositi s njima.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI. Publika će “Onomatobleju” će moći pogledati u sljedećim terminima:

Donji Vakuf 25.06. Dom Kulture početak u 19:30, Sarajevo 26.06. CKM Jelićeva 20:00, Zenica HKD Napredak u 20:00.

Napominje se da ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen na stotinu. Posjetitelji se mole da poštuju propisane mjere štaba i nose adekvatne zaštite.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno