Zabava

Satirična analiza Izbora: Izbori su prošli, a bolje da nisu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Satirična analiza Izbora: Izbori su prošli, a bolje da nisu – Nakon što je CIK objavio utvrđene rezultate Općih izbora u BiH, ekipa sa satiričnog portala karakter.ba na svojevrstan način analizirala je protekle izbore.

U sedmom izdanju satiričnog serijala „Nedjeljom prije kupanja“ ekipa portala karakter.ba analizirala je ponašanje, obraćanja i obećanja političkih stranaka i političara u toku predizborne kampanje.

U ovoj emisiji možete saznati zašto je Bakir Izetbegović politiku pretvorio u ljubav, gdje će se preseliti Dragan Čović nakon političkog poraza, ili od čega je obolio Saša Magazinović nakon što je pojeo glasačku kutiju.

Također, na samom kraju emisije, samoprozvani pjesnik Orzo Kikić donosi urnebesne stihove u svojoj novoj knjizi „Postizborna renesansa“.

Emisija je satiričnog karaktera i nema za cilj omalovažavati ili ismijavati javne ličnosti, nego ukazati na često neprofesionalna i nemoralna ponašanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno