Zenica

Sastanak muftije zeničkog sa predsjednikom Udruženja “Forum građana Zenice”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ponedjeljak, 25. jula 2022. godine, muftija zenički hfz. prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarević u svom uredu u Zenici primio je predsjednika Udruženja “Forum građana Zenice” gosp. Muhsina Ibrahimagića.

Nakon što se zahvalio na prijemu, gosp. Ibrahimagić upoznao je muftiju sa radom i aktivnostima Udruženja. kao i sa planiranim aktivnostima oko obilježavanja 30 godina rada Udruženja “Forum građana Zenice”.

Udruženje “Forum građana Zenice” je nevladina organizacija dobrovoljno udruženih građana Zenice. Prvobitni naziv udruženja bio je „Udruženje Zeničana“ Zenica, a osnivačka skupština održana je 27. decembra 1992. godine. Registracija je izvršena 30. decembra iste godine, a činom registracije udovoljeno je i zahtjevu oko 10.000 građana koji su svojim potpisima stajali iza potrebe za formiranjem ovog udruženja. U 30 godina postojanja, ostvarili su mnoge projekte.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno