Ostali sportovi

Sastali se Vukovi, veterani zeničkog ragbija i njihovi prijatelji iz regiona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sastali se Vukovi, veterani zeničkog ragbija i njihovi prijatelji iz regiona – Ragbi turnir u organizaciji Veteranskog ragbi kluba „Ragbi vukovi“ Zenice održan je danas na stadionu Kamberovića polje. Okupio je veterane ovog sporta iz klubova iz Zagreba, Pančeva, Stračeva i Vršca.

Suad Kapetanović, predsjednik Ragbi vukova Zenica kaže kako im je,osnivanjem kluba, želja bila da okupe igrače koji su svoje karijere završili u Zenici a pogotovo one koji su rasuti širom svijeta. Ragbi vukovi Zenice,veteranski ragbi klub, službeno je verifikovan na jučerašnjoj osnivačkoj skupštini kojoj je prisustvovalo 29 delegata.

Nekadašnji ljuti protivnici sa sportskih terena, bez razmišljanja su se odazvali na poziv iz Zenice na učešće na ovom veteranskom turniru. Veteranski ragbi turnir u Zenici u organizaciji Ragbi Vukova od naredne godine postaće tradicionalan i održavaće se prvog vikenda u maju. Sudeći po današnjem odzivu učesnika,njegova budućnost neće biti upitna. (D.T. RTVZE)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno