Nogomet

Sarajevo šalje Crničkog u Čelik, Zeničanima se pridružuje i donedavni igrač Tuzla Cityja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik još uvijek nije kompletirao igrački kadar, a nezvanično zenički klub je dogovorio sa Sarajevom polugodišnju posudbu Marija Crničkog, dok će se zeničkom klubu priključiti i donedavni fudbaler Tuzla Cityja, Nemanja Zlatković.

Crnički je posljednju polusezonu proveo u redovima Mladosti iz Doboja kod Kaknja kao posuđen fudbaler bordo kluba, a sada će karijeru nastaviti u klubu sa Bilinog polja. Dvadesetjednogodišnji napadač za tim iz Doboja kod Kaknja prošle polusezone odigrao je 11 utakmica u Premijer ligi BiH, a uspio je postići dva pogotka.

Pored Crničkog, novi član Zeničana postat će i Zlatković, koji je nedavno raskinuo saradnju sa Tuzla Cityjem. Ranije je u Bosni i Hercegovini nastupao za Sarajevo i Radnik iz Bijeljine. Iskusni lijevi bek upisao je 14 premijerligaških nastupa za Tuzla City u prošloj polusezoni, a upisao je i dvije asistencije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno