Info

Saopštenje za medije: predsjedavajući Skupštine ZDK u zvaničnoj posjeti CCS

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopštenje za medije: predsjedavajući Skupštine ZDK u zvaničnoj posjeti CCS – Dana 27.11.2018.godine u zvaničnoj posjeti CCS u ZDK boravio je predsjedavajući Skupštine ZDK gospodin Jasmin Duvnjak.

Iskorištena je prilika da uvaženog gosta upoznamo sa dosadašnjim radom centra, problemima na koje nailazimo i planovima aktivnostima i razvojem za naredni period.

Ovu posjetu ne smatramo samo kao protokolarnom, budući da su svojim potpisima ideju stvaranja CCS podržali  zastupnici iz svih političkih partija proteklog 7. saziva Skupštine ZDK. Iz tih razloga istaknuta je važnost kontinuirane saradnje CCS sa zakonodavnom vlasti ZDK i prepoznavanje podrške radu CCS od strane Vlade ZDK, odnosno neophodnost uspostavljanja partnerske i svake druge saradnje OCD i izvršne vlasti ZDK.

Tom prilikom direktoru CCS gospodinu Saidu Bečiću uručena je replika povelje Kulina bana (print na svilenom platnu) koju je izradio Forum građana Zenica.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno