Politika

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST SPU BIH Zenica – …Polako “momče”, daleko je finale…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 08.07.godine na svojoj fb stranici portal “Uzbunjivači Zenica” je javno objavio gnusnu laž vezanu za zloupotrebu prikupljanja potpisa podrške kandidatu Stranke penzionera/umirovljenika.

Obavještavamo javnost i penzionere da smo poslije naše najave izlaska na izbore i objavljivanjem našeg kandidata za Gradonačelnika Grada Zenica izloženi brutalnim podmetanjima i lažima od strane lažnih i podaničkih portala, koji po nalogu svojih “gazda” ne mogu prihvatiti činjenicu da su penzioneri konačno progledali i da žele zaustaviti dalje ponižavanje.

Kakvo morate biti moralno dno i koji je to cilj da udarite na penzionere.

Obavještavamo javnost da je naš kandidat za Gradonačelnika Grada Zenica g-din Skelić Dženan i da na lokalne izbore izlazimo samostalno.

Sve izborne procedure provodimo u skladu sa Izbornim Zakonom BiH gdje je prva radnja bila prikupljanje potpisa podrške.

Potpise za Stranku penzionera/umirovljenika BiH i našeg kandidata prikupljali su naši aktivisti ličnim kontaktom sa penzionerima i njihovim članovima porodice.

Nikakvi sastanci ni navijačke grupe nam zaista nisu potrebne.

Traženje javnog objavljivanja imena građana kao potpisnika podrške Stranki penzionera i njenom kandidatu (vjerovatno radi odmazde) od strane režimskog portala “Uzbunjivači Zenica” je navođenje na krivično djelo u suprotnosti sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i Izbornim zakonom BiH.

Portal “Uzbunjivači Zenica” je dodirnuo moralno dno i izgubio svaki kredibilitet podmetanjem Stranki penzionera i pokušajem zavađanja nas sa ikonom Grada Zenice FK Čelik i njegovim “Robijašima”.

Mi penzioneri smo ROBIJAŠI i kao navijači a i kao populacija koju ste uništili kao i naš Čelik. Utvrdićemo ko stoji iza ovog portala i ko im je naredbodavac te protiv istih podignuti tužbe za klevetu a CIK-i prijaviti ponašanje političkog subjekta koji stoji iza ovog portala

Predsjednik GO SP/U Zenica Senad Pajić

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno