Politika

Saopštenje za javnost SP/U BiH GO Zenica: predstavljanje kandidata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopštenje za javnost SP/U BiH GO Zenica: predstavljanje kandidata – Dana, 25.09., desetak dana pred ovogodišnje opšte izbore, održao se još jedan od niza predizbornih skupova SP/U BiH GO Zenica. Skup su organizovali aktivisti, članovi i simpatizeri SP/U Zenica sa  MZ Blatuša, Nova Zenica i Bilino polje.

I pored velike hladnoće, koja je zahvatila naš grad, ali i BiH u cjelini, odziv je bio velik. Skup je održan na otvorenom prostoru, u parku, pored Papirne, koja je bila simbolom radničke Zenice, koju su upravo ovi penzioneri izgrađivali, a danas, zaslužene i zarađene penzije, nažalost, traže na ulici. Zato se SP/U BiH svesrdno trude objasniti penzionerima  da imaju svoju političku stranku, koja će se boriti za političkom govornicom.

Poruka skupa je: izaći na izbore, jer ne izlazak potvrđuje pristanak na siromaštvo i mogućnost zloupotrebe glasačkih listića, birati a ne glasati, i svakako birati SP/U i njene kandidate, koja ima u svojoj bazi 415 hiljada potencijalnih glasača. Ovo bi predstavljalo novu respektibilnu, a  znanjem i iskustvom bogatu političku moć na političkoj sceni BiH.

U završnom obraćanju građanima, nosilac liste za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, g-din Senad Pajić istakao je Programske ciljeve stranke, te se osvrnuo na loše aspekte predizborne kampanje od strane drugih političkih subjekata.

Na kraju je uputio nedvosmislenu poruku penzionerima:

IZAĐITE NA IZBORE!!!!!! GLASAJTE ZA SEBE , GLASAJTE ZA STRANKU PENZIONERA.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno