Politika

Saopštenje za javnost Izbornog štaba Stranke penzionera Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopštenje za javnost Izbornog štaba Stranke penzionera Zenica – Obavještavamo javnost i posebno penzionersku populaciju da je na današnjoj sjednici Izbornog štaba Stranke penzionera donešena ODLUKA  da ova stranka neće zakazivati i održavati predizborne skupove kako je to do sada bila predizborna praksa.

Ova ODLUKA je donesena na osnovu sugestija i prijedloga naših članova iz medicinskog sektora a sve u cilju zaštite građana i penzionera od zaraze COVID-19 (Korona virusa).
Stranka penzionera ima pripremljen Plan kako informisati i upoznati građane i penzionere sa našim Izbornim Programom i kandidatima.
U tom cilju molimo sve da redovno prate našu FB str. GO Stranke penzionera/umirovljenika Zenica, Zenicablog i dr. portale, RTV Zenica, N1 i druge TV kuće kao i printane medije.
Pored toga putem naših aktivista dostavićemo vam naš Program i ostale promotivne materijale.
Za javnost u užem gradskom jezgru postavićemo više INFO PULTOVA gdje će građani uz poštivanje mjera zaštite moći razgovarati sa našim kandidatima, Nosiocem liste i Kandidatom za gradonačelnika.
ISPUNIMO NAŠU GRAĐANSKU DUŽNOST I ZAŠTITIMO SE OD ZARAZE!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno