Info

Saopštenje za javnost Centra civilnog sektora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U radni posjet Općinski načelnik Zvonimira Anđelić primio je Saida Bečića, direktor Centra civilnog sektora iz Zenice, Benjaminu Šaranović, tajnica Udruženja poslodavaca Zenica i Saveza poslodavaca Zeničko-dobojske županije, te Benjamina Mahmutovića, predstavnika Udruženja GEOPA i glavnog koordinatora Centra civilnog sektora iz Zenice. Uz goste je sudjelovao i Josip Anđelić, predsjednik Udruge poslodavaca i obrtnika Usora i Anto Bonić, pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije.Tijekom sastanka gosti su prezentirali aktivnosti i planove Centra civilnog sektora iz Zenice koji slijede u narednom razdoblju, kao svojevrsne krovne organizacije udruga vezanih poslovni i socijalni sektor, te aktivnosti koje provodi Savez poslodavaca Zeničko-dobojske županije na poboljšanju poslovnog okruženja, privlačenju domaćih i inozemnih investitora s posebnim akcentom na aktivnosti vezane za promjene Zakona o pripadnosti javnih prihoda, zatim o podacima vezanim za parafiskalne namete, razmjenu dobrih praksi, indeks rada općina, te o postupanjima određenih federalnih inspekcija.

Općinski načelnik Zvonimir Anđelić podržao je aktivnosti Centra civilnog sektora, Saveza poslodavaca Zeničko-dobojske županije, kao i Udruge poslodavaca Usora, obećao potrebnu potporu i suradnju Općine Usora, naglašavajući da zajedničkim djelovanjem možemo brže ostvariti ciljeve na stvaranju pozitivnog i stimulativnog poslovnog ambijenta, vodeći istovremeno računa o kategorijama društva koje su u stanju socijalne potrebe.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno