Politika

Saopštenje Naše stranke Zenica povodom smjene predsjedavajuće Gradskog vijeća

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopštenje Naše stranke Zenica povodom smjene predsjedavajuće Gradskog vijeća – Gradski odbor Naše stranke Zenica na vandrednoj sjednici održanoj 21.09.2017. godine u 18,00 sati, analizirao je novonastalu situaciju u Gradskom vijeću Zenice i donio sljedeće saopštenje za javnost:

Predsjedavajuću Gradskog vijeća Zenica Sanju Renić, članicu Naše stranke, svojim glasovima su smijenili vijećnici Snage Centra. Ovim postupkom oni su se svrstali na stranu desnice koja ruši Bosnu i Hercegovinu. Prihvatanjem argumentacije da 80% pripadnika jednog naroda mogu uskratiti pravo druga dva konstitutivna naroda i predstavnike ostalih da slobodno razmišljaju, rasuđuju i donose odluke, a u cilju dovođenja u poslušnost istih.

Sve gore navedeno dovoljno govori o pravcu djelovanja Snage Centra. Gradski odbor Naše stranke Zenica daje punu potporu vijećnici Sanji Renić na do sada urađenom.

Našu stranku Zenica neće pokolebati oni koji žele da je slome izvana i iznutra, nego je čine još jačom u borbi za povratak dostojanstva svakog bosanskohercegovačkog čovjeka.

Predsjedavajuća Gradskog odbora, Meliha Salčinović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno